mercurlogoverde
Mercur Alba Iulia

Povestea noastră

Ne-am maturizat precum un vin bun, și în timp am devenit cei mai buni. Cei peste 30 de ani de activitate neîntreruptă și peste 15 ani de experiență în organizarea de evenimente fac din orice sală “Mercur” locul perfect pentru organizarea oricărui fel de eveniment.

Calitatea, bunul gust și eleganța sunt primele aspecte la care ne gândim atunci când ne pregătim să deschidem ușile spre un alt eveniment reușit, atenția la detalii fiind tot timpul prezentă în alegerea cadrului potrivit. Avem săli de capacitate diferită, de la 50 de persoane până la 550, concepute în așa fel încât să se preteze la orice tip de eveniment și să asigure confortul invitaților tăi.

Mercur Grup

5 săli de evenimente

Vă invităm să descoperiți sălile noastre de nunți, perfecte pentru orice eveniment. Sălile noastre dispun de parcare proprie.

mercurmagic

Mercur Magic

Capacitate: 200 persoane
mercurlux

Mercur Lux

Capacitate: 300 persoane
mercurselect

Mercur Select

Capacitate: 350 persoane
mercutstyl

Mercur Styl

Capacitate: 450 persoane
DSC00812 scaled

Mercur Pavilion

Capacitate: 550 persoane

Știm că emoțiile sunt mari în astfel de momente, drept urmare tu nu ai nevoie de griji în plus, așa că ne-am îngrijit noi de toate. Dotările sălilor “Mercur” sunt la cele mai înalte standarde: generatoare de energie electrică proprii, ce funcționează independent de rețeaua publică, parcare proprie, tehnologie de ultimă generație.

Atunci când vine vorba de oameni, este necesar ca și respectul să fie direct implicat. Tocmai din acest motiv personalul nostru foarte bine pregătit și instruit permanent iți va trata invitații cu respect, stându-le tot timpul la dispoziție.
Calitatea preparatelor servite este și ea superioară, ele fiind pregătite cronologic, chiar în timpul evenimentului.

DSC00803 scaled

Pe lângă toate acestea, ai acces și la servicii suplimentare: sculpturi din fructe, legume, fântână de ciocolată, decor săli, consultanță și altele.
Și pentru ca tu să te poți bucura întru totul de momentele importante din viața ta, costurile sunt și ele gândite în așa fel încât bugetul tău să nu aibă prea mult de suferit. Cu alte cuvinte, raportul calitate-preț e cel mai bun.

Contactează-ne

Mercur Alba Iulia

Locul perfect pentru evenimentul dumneavoastra de succes.

5/5